Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Erdei pele

2009.07.03
Picike rágcsáló , farkával együtt mérve sincs 20 centiméter . Bundája vörhenyes , farka bozontos . Előfordul lombos és tűlevelű erdőkben egyaránt , a fákon , bokrokon gyűjtögeti táplálékát , magvakat , rovarokat , hernyókat . Faodúkban bújik meg vagy bokrokon rak fészket magának , téli álmot alszik .
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.